miércoles, 1 de mayo de 2013

Continuem rossinyolant!

Fa temps que no us expliquem les nostres rossinyolades la Hayat i jo... així que avui farem un petit repàs de les cosetes que hem anat fent les últimes setmanes!

L'últim dia que ens vam trobar va ser quan vam fer el Rossinyolem a Girona amb tots els altres rossinyols, vam anar amb bus amb l'Eric, la Yasmin i la Ranya. Ens ho vam passar molt bé i fins i tot ens va faltar temps per fer totes les activitats que volíen fer les nenes! Van arribar a casa esgotades però súper contentes de lo bé que ens ho vam passar tots plegats i de tot el que vam aprendre.

Abans d'això, una de les tardes la vam passar fent un treball de socials que havia de presentar la Hayat sobre la revolució industrial. En principi volíem anar a la biblioteca però com que la Hayat no tenia el carnet no podia fer servir els ordinadors, així que vam demanar els papers per sol·licitar-lo i després els vam portar als seus pares perquè li omplissin. Com que no ens vam poder quedar a la biblioteca vam anar a un locutori del centre i allà vam passar la tarda fent el treball i berenant! Un altre dia vam estar passejant pel centre i vam sopar al McDonald's.

No hay comentarios:

Publicar un comentario